З додаванням креветок
Вишукане, корисне і красиве блюдо, яке принесе задоволення шанувальникам макаронів. Паста з кальмарами і креветками готується швидко і виходить дуже смачною.
Інгредієнти:
- макарони – 550 г;
- сир – 170 г;
- томати – 460 м;
- зелень;
- рослинне масло – 160 г;
- перець «чилі»;
- консервовані кальмари – банку;
- чищені креветки – 350 г;
- чорний перець;
- часник – 2 зубчики;
- сіль;
- кетчуп – 3 ст. ложки.
Приготування:
- Відварити пасту. Рідину злити. Додати масло і перемішати.
- Порубати часникові зубки. Помістити в сковороду з гарячим маслом. Додати креветки. Смажити три хвилини.
- Нарізати кальмари і відправити на сковорідку. Підсолити і насипати перець. Перемішати і смажити п’ять хвилин. Залити кетчупом. Додати нарізані томати. Потомити три хвилини.
- Нашаткувати зелень. Подрібнити на тертці сир.
- Готову пасту помістити на блюдо. Полити соусом. Присипати зеленню і сирної стружкою.