Паста з кальмарами – 8 рецептів приготування

З додаванням креветок

Вишукане, корисне і красиве блюдо, яке принесе задоволення шанувальникам макаронів. Паста з кальмарами і креветками готується швидко і виходить дуже смачною.

Інгредієнти:

  • макарони – 550 г;
  • сир – 170 г;
  • томати – 460 м;
  • зелень;
  • рослинне масло – 160 г;
  • перець «чилі»;
  • консервовані кальмари – банку;
  • чищені креветки – 350 г;
  • чорний перець;
  • часник – 2 зубчики;
  • сіль;
  • кетчуп – 3 ст. ложки.

Приготування:

  • Відварити пасту. Рідину злити. Додати масло і перемішати.
  • Порубати часникові зубки. Помістити в сковороду з гарячим маслом. Додати креветки. Смажити три хвилини.
  • Нарізати кальмари і відправити на сковорідку. Підсолити і насипати перець. Перемішати і смажити п’ять хвилин. Залити кетчупом. Додати нарізані томати. Потомити три хвилини.
  • Нашаткувати зелень. Подрібнити на тертці сир.
  • Готову пасту помістити на блюдо. Полити соусом. Присипати зеленню і сирної стружкою.
Дивіться також:  Меню на новий рік – 27 рецептів та ідей до святкового столу
Прокрутка до верху