Паста з кальмарами – 8 рецептів приготування

Паста з кальмарами і грибами

Для приготування підходить будь-який вид макаронних виробів. Ідеальне поєднання лимона і креветок додадуть страві легку, приємну кислинку.

Інгредієнти:

  • макарони – 200 г;
  • морська сіль;
  • оливкова олія – 1 ст. ложка;
  • кріп сушений;
  • сметана – 4 ст. ложки;
  • цибуля – 1 шт.;
  • часник – 5 зубків;
  • печериці – 160 г;
  • кальмари – 150 г відварені;
  • лимон – 1 шт.

Приготування:

  • Відварити макаронні вироби. Вони повинні бути злегка недовареними.
  • Нашаткувати часникові зубки, цибулю. Помістити в гарячу олію і прожарювати чотири хвилини.
  • Порізати печериці та відправити до овочів. Нарізати кальмари і додати до грибів.
  • Вичавити сік з лимона, залити заготовку. Підсолити. Полити сметаною й перемішати. Тушкувати пару хвилин.
  • Додати макарони, перемішати. Посипати кропом.
Дивіться також:  Єврейська закуска – 5 дуже смачних рецептів
Прокрутка до верху