Паста з кальмарами і грибами
Для приготування підходить будь-який вид макаронних виробів. Ідеальне поєднання лимона і креветок додадуть страві легку, приємну кислинку.
Інгредієнти:
- макарони – 200 г;
- морська сіль;
- оливкова олія – 1 ст. ложка;
- кріп сушений;
- сметана – 4 ст. ложки;
- цибуля – 1 шт.;
- часник – 5 зубків;
- печериці – 160 г;
- кальмари – 150 г відварені;
- лимон – 1 шт.
Приготування:
- Відварити макаронні вироби. Вони повинні бути злегка недовареними.
- Нашаткувати часникові зубки, цибулю. Помістити в гарячу олію і прожарювати чотири хвилини.
- Порізати печериці та відправити до овочів. Нарізати кальмари і додати до грибів.
- Вичавити сік з лимона, залити заготовку. Підсолити. Полити сметаною й перемішати. Тушкувати пару хвилин.
- Додати макарони, перемішати. Посипати кропом.