В сметанному соусі
Смачне і поживне друге блюдо, яке під силу приготувати навіть починаючому кулінару. Для приготування вибирайте тверді сорти макаронних продуктів. Форма не має значення.
Інгредієнти:
- спагетті – 320 г;
- зелена цибуля – гілочка;
- чорний перець – щіпка;
- кальмари – 650 г;
- часник сушений – щіпка;
- сметана – 160 мл;
- рослинне масло – 2 ст. ложки;
- сіль – щіпка.
Приготування:
- Підготовлені тушки підготувати і нарізати. Відварити макарони.
- В окріп опустити морепродукт. Витримати п’ять хвилин. Злити рідину.
- Розігріти масло в сковорідці і додати кальмари. Смажити три хвилини.
- Посипати часником. Залити сметаною. Перемішати і розігріти. Головне не доводити до кипіння, інакше сметанний продукт згорнеться, стане неприємними крупинками.
- Додати пасту. Перемішати. Накрити кришкою і настояти чверть години без нагріву.