Паста з кальмарами – 8 рецептів приготування

В сметанному соусі

Смачне і поживне друге блюдо, яке під силу приготувати навіть починаючому кулінару. Для приготування вибирайте тверді сорти макаронних продуктів. Форма не має значення.

Інгредієнти:

  • спагетті – 320 г;
  • зелена цибуля – гілочка;
  • чорний перець – щіпка;
  • кальмари – 650 г;
  • часник сушений – щіпка;
  • сметана – 160 мл;
  • рослинне масло – 2 ст. ложки;
  • сіль – щіпка.

Приготування:

  • Підготовлені тушки підготувати і нарізати. Відварити макарони.
  • В окріп опустити морепродукт. Витримати п’ять хвилин. Злити рідину.
  • Розігріти масло в сковорідці і додати кальмари. Смажити три хвилини.
  • Посипати часником. Залити сметаною. Перемішати і розігріти. Головне не доводити до кипіння, інакше сметанний продукт згорнеться, стане неприємними крупинками.
  • Додати пасту. Перемішати. Накрити кришкою і настояти чверть години без нагріву.
Дивіться також:  Курка в клярі – 14 рецептів на сковороді, мультиварці, в духовці
Прокрутка до верху