Паста з креветками та грибами
Паста з креветками та грибами – це страва, яка часто може зустріти в меню в ресторанах або кафе, однак таку вишукану страву можна запросто приготувати в домашніх умовах і не тільки заощадити сімейний бюджет, а по-справжньому насолодитися процесом!
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 7 хв.
Порції – 2.
Інгредієнти:
- Паста – 200 грн.
- Креветки очищені – 100 гр.
- Печериці – 100 гр.
- Вершки – 1 ст.
- Часник – 2 зуб.
- Олія – для смаження
- Соус соєвий – до смаку.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Зубці часнику «звільняємо» від лушпиння і дрібно рубаємо.
Крок 2. Печериці ріжемо тонкими слайсами.
Крок 3. Чистимо і промиваємо креветки, половину залишаємо цілими, а другу половину подрібнюємо.
Крок 4. У сковороду виливаємо олію і прогріваємо, обсмажуємо часник при постійному помішуванні 30-45 секунд.
Крок 5. Висипаємо в жароміцний посуд креветки (і рубані, і цілісні).
Крок 6. Смажимо до золотистого відтінку і додаємо гриби.
Крок 7. Стомлюємо компоненти 7-9 хвилин, випаровуючи вологу.
Крок 8. Заливаємо склад вершками, вводимо трохи соєвого соусу та меленого перцю.
Крок 9. Макаронні вироби відварюємо згідно з інструкцією.
Крок 10. Зливаємо відвар з пасти і викладаємо спагетті до креветок, перемішуємо і через хвилину вимикаємо нагрівання.
Крок 11. Страву сервіруємо і подаємо до столу, не чекаючи охолодження. Готуйте та отримуйте задоволення!