Паста з креветками – 10 рецептів приготування в домашніх умовах

Паста з креветками та грибами

Паста з креветками та грибами – це страва, яка часто може зустріти в меню в ресторанах або кафе, однак таку вишукану страву можна запросто приготувати в домашніх умовах і не тільки заощадити сімейний бюджет, а по-справжньому насолодитися процесом!

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 7 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти:

  • Паста – 200 грн.
  • Креветки очищені – 100 гр.
  • Печериці – 100 гр.
  • Вершки – 1 ст.
  • Часник – 2 зуб.
  • Олія – ​​для смаження
  • Соус соєвий – до смаку.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Зубці часнику «звільняємо» від лушпиння і дрібно рубаємо.

Крок 2. Печериці ріжемо тонкими слайсами.

Крок 3. Чистимо і промиваємо креветки, половину залишаємо цілими, а другу половину подрібнюємо.

Крок 4. У сковороду виливаємо олію і прогріваємо, обсмажуємо часник при постійному помішуванні 30-45 секунд.

Крок 5. Висипаємо в жароміцний посуд креветки (і рубані, і цілісні).

Крок 6. Смажимо до золотистого відтінку і додаємо гриби.

Крок 7. Стомлюємо компоненти 7-9 хвилин, випаровуючи вологу.

Крок 8. Заливаємо склад вершками, вводимо трохи соєвого соусу та меленого перцю.

Крок 9. Макаронні вироби відварюємо згідно з інструкцією.

Крок 10. Зливаємо відвар з пасти і викладаємо спагетті до креветок, перемішуємо і через хвилину вимикаємо нагрівання.

Крок 11. Страву сервіруємо і подаємо до столу, не чекаючи охолодження. Готуйте та отримуйте задоволення!

Дивіться також:  Картопляні крокети — 7 рецептів приготування