Як зробити зі спаржею?
Поживна страва виходить з м’ясом птиці і спаржею.
Для його підготовки потрібно:
- філе – 340 г;
- Пармезан – 250 г;
- помідори черрі – 120 г;
- спаржа – 1 пучок;
- спагетті – 500 г;
- часник – 2 головки;
- трохи масла, сіль і спеції.
Етапи створення:
- Спаржа ділиться на 3 частини.
- Філе промивається, просушується і нарізати довільно.
- Паста відварюється згідно інструкції.
- Шматочки курки обсмажують на оливковій олії і витягуються.
- На сковороду викладається спаржа, до якої після досягнення нею м’якості додаються спеції і подрібнений часник.
- Паста змішується зі спаржевої-часниковим соусом, після чого розкладається по тарілках разом з половинками помідорів і сирної стружкою.
Завдяки безлічі рецептів, ситна і смачна паста в домашніх умовах прийде на виручку при прийомі нежданих гостей, при підготовці вечері «на швидку руку» або просто для збільшення асортименту страв повсякденного меню.