Паста з куркою – 11 рецептів приготування

Як зробити зі спаржею?

Поживна страва виходить з м’ясом птиці і спаржею.

Для його підготовки потрібно:

  • філе – 340 г;
  • Пармезан – 250 г;
  • помідори черрі – 120 г;
  • спаржа – 1 пучок;
  • спагетті – 500 г;
  • часник – 2 головки;
  • трохи масла, сіль і спеції.

Етапи створення:

  • Спаржа ділиться на 3 частини.
  • Філе промивається, просушується і нарізати довільно.
  • Паста відварюється згідно інструкції.
  • Шматочки курки обсмажують на оливковій олії і витягуються.
  • На сковороду викладається спаржа, до якої після досягнення нею м’якості додаються спеції і подрібнений часник.
  • Паста змішується зі спаржевої-часниковим соусом, після чого розкладається по тарілках разом з половинками помідорів і сирної стружкою.

Завдяки безлічі рецептів, ситна і смачна паста в домашніх умовах прийде на виручку при прийомі нежданих гостей, при підготовці вечері «на швидку руку» або просто для збільшення асортименту страв повсякденного меню.

Дивіться також:  Брокколі — 23 рецепта приготування вдома