Пастрома з курки – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

Готуємо в мультиварці

Урізноманітнити святковий стіл можна пастромой, приготовленої в мультиварці. Це блюдо дуже апетитно виглядає у складі м’ясної тарілки.

Для приготування домашнього делікатесу знадобиться наступний набір продуктів:

  • куряча грудка — 0,5 кг;
  • сіль — 40 г;
  • мелений перець — 1 ч. л.;
  • вода — 1000 мл

Етапи приготування:

  • Сіль розчинити у холодній воді і помістити туди філейну частину. Філе повинно знаходитися в розчині від 3 до 24 годин.
  • По закінченню часу грудку потрібно обваляти в перці.
  • Робимо з філейної частини рулет, закріплюємо його нитками. Лишаємо в такому вигляді маринуватися пару годин.
  • Дно мультиварки потрібно змастити маслом, покласти туди курку, закрити кришку.
  • Виставляємо максимальну температуру, зазвичай це 160°С, і забуваємо про м’ясо на 15 хвилин.
  • По закінченню часу залишаємо пастрому остигати в мультиварці.

Охолоджену пастрому потрібно нарізати скибочками товщиною близько 1,5 см і подавати в якості м’ясної нарізки.

Дивіться також:  Хачапурі з лаваша – 8 рецептів, як приготувати в духовці на сковороді і мультиварці