Готуємо в мультиварці
Урізноманітнити святковий стіл можна пастромой, приготовленої в мультиварці. Це блюдо дуже апетитно виглядає у складі м’ясної тарілки.
Для приготування домашнього делікатесу знадобиться наступний набір продуктів:
- куряча грудка — 0,5 кг;
- сіль — 40 г;
- мелений перець — 1 ч. л.;
- вода — 1000 мл
Етапи приготування:
- Сіль розчинити у холодній воді і помістити туди філейну частину. Філе повинно знаходитися в розчині від 3 до 24 годин.
- По закінченню часу грудку потрібно обваляти в перці.
- Робимо з філейної частини рулет, закріплюємо його нитками. Лишаємо в такому вигляді маринуватися пару годин.
- Дно мультиварки потрібно змастити маслом, покласти туди курку, закрити кришку.
- Виставляємо максимальну температуру, зазвичай це 160°С, і забуваємо про м’ясо на 15 хвилин.
- По закінченню часу залишаємо пастрому остигати в мультиварці.
Охолоджену пастрому потрібно нарізати скибочками товщиною близько 1,5 см і подавати в якості м’ясної нарізки.