Печеня в мультиварці – 8 рецептів приготування

Готуємо з яловичини

Печеня з яловичини з картоплею в мультиварці виходить дуже ніжним.

Склад страви:М’ясо – 650 р.

  • Картопля – 6 шт.
  • Цибулю і моркву – по штуці.
  • Масло вершкове – 75 р.
  • Приправа (суміш солі, часнику, перцю, паприки і зелені).
  • Бульйон або вода (250 мл).

Етапи приготування:

  • За допомогою режиму «Смаження» в мультиварці припустіть на олії цибулю. Його можна нарізати як кільцями, так і дрібними кубиками.
  • М’ясо потрібно подрібнити невеликими (до 2 см) шматочками. Його слід додати у каструлю через 8 хвилин смаження цибулі і продовжити приготування ще близько 15 хвилин.
  • Під час смаження м’яса необхідно почистити і нарізати овочі і перемішати їх з приправою. Потім перевести мультиварку в режим «Гасіння» на 1 годину і відразу додати овочі і бульйон.
Дивіться також:  Бефстроганов з свинини – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху