Готуємо з яловичини
Печеня з яловичини з картоплею в мультиварці виходить дуже ніжним.
Склад страви:М’ясо – 650 р.
- Картопля – 6 шт.
- Цибулю і моркву – по штуці.
- Масло вершкове – 75 р.
- Приправа (суміш солі, часнику, перцю, паприки і зелені).
- Бульйон або вода (250 мл).
Етапи приготування:
- За допомогою режиму «Смаження» в мультиварці припустіть на олії цибулю. Його можна нарізати як кільцями, так і дрібними кубиками.
- М’ясо потрібно подрібнити невеликими (до 2 см) шматочками. Його слід додати у каструлю через 8 хвилин смаження цибулі і продовжити приготування ще близько 15 хвилин.
- Під час смаження м’яса необхідно почистити і нарізати овочі і перемішати їх з приправою. Потім перевести мультиварку в режим «Гасіння» на 1 годину і відразу додати овочі і бульйон.