З індички
З індички можна приготувати дуже смачну печеню. При цьому інгредієнтів багато не потрібно:
- Індичка (краще взяти філе) – 0,6 кг.
- Цибулина середнього розміру – 1 шт.
- Морква, помідор – по 200 р.
- Картопля – 5 шт. середнього розміру.
- Спеції, сіль, оливкова олія.
Процес приготування:
- Філе індички перед відправкою в мультиварку потрібно добре вимити і нарізати на рівні шматки. М’ясо птиці відразу слід обсмажити на оливковій олії.
- Після цього необхідно подрібнити моркву, цибулю і помідор, а потім додати до індички і прожарити 4 хвилини.
- Картоплю треба добре промити, зняти шкірку і нарізати дрібними кубиками.
- Потім слід поставити каструлю на режим «Гасіння», закинути до інших компонентів картоплю і продовжити тушкувати близько 25 хвилин.