Печеня в мультиварці – 8 рецептів приготування

Як приготувати кролика

Печеня з м’яса кролика вважається дієтичним блюдом з-за того, що містить мало жиру. За рахунок приготування в мультиварці кролятина не втрачає свої корисні властивості, чого важко добитися при готуванні в сковороді.

Склад:

  • М’ясо кролика – 600 р.
  • Картопля – 4 шт.
  • Морква – 0,25 кг
  • 1 цибулина.
  • Сметана 15% – 150 р.
  • Склянку води очищеної.
  • Оливкова олія.
  • Сіль, спеції.

Приготування:

  • Спинну частину кролика порубати на шматки середнього розміру. У тому випадку, якщо не вистачає м’яса, можна дорізати лапки.
  • На тертці середнього розміру подрібнити моркву, порізати кільцями цибулину.
  • За допомогою овочечистки чистимо картоплю і відразу подрібнюємо її кубиками. Потім, щоб уникнути потемніння, заливаємо коренеплоди проточною водою.
  • М’ясо кролика потрібно обсмажити в мультиварці близько 15 хвилин з допомогою режиму «Смаження». Дуже важливо не закривати кришку, щоб не створити ефект гасіння. При цьому кролятину потрібно перевертати, щоб м’ясо не підгоріло. Смажити краще на оливковій олії.
  • Через 10 хвилин в мультиварку слід засипати овочі і сметану. Обсмажити всі інгредієнти разом, а потім прилад перевести в режим «Гасіння» на 60 хвилин. Подавати печеню потрібно в глибокій тарілці.
Дивіться також:  Брокколі — 23 рецепта приготування вдома
Прокрутка до верху