Печеня в мультиварці – 8 рецептів приготування

Печеня по-домашньому в «розумній каструлі»

Мультиварку не даремно називають «розумної каструлею», адже в ній приготувати печеня по-домашньому набагато простіше, швидше і, що вже приховувати, смачніше.

Щоб приготувати таку страву, потрібно заздалегідь придбати всі необхідні інгредієнти:

  • М’ясо (краще свинину) – 800 р.
  • Морква – 200 р.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Картопля – 0,7 кг.
  • Оливкова олія.
  • Вода – 250 мл

Щоб страва мала насичений смак, необхідно купити свинину з дрібними прожилками сала.

Етапи приготування:

  • М’ясо слід ретельно вимити і нарізати кубиками.
  • У каструлю налити 2 ст. ложки оливкової олії і в режимі «Смаження» готувати свинину близько 15 хвилин.
  • Під час цього процесу потрібно встигнути обчистити цибулину і моркву. Овочі подрібнити краще у вигляді дрібних кубиків, щоб вони встигли повністю просмажиться.
  • До свинячого м’яса додати інгредієнти з попереднього кроку і продовжити готування ще 8 хвилин.
  • Коли свинина з овочами обсмажиться, слід викласти до них тонко нарізану картоплю і влити воду. Її потрібно стільки, щоб вона покрила всі овочі. Після солимо продукти, додаємо приправу і гілочку розмарину (на свій розсуд).
  • Каструлю ставимо в режим «Гасіння» ще на 60 хвилин.
Дивіться також:  Бурий рис – 3 рецепта приготування смачного гарніру
Прокрутка до верху