Печеня по-домашньому в «розумній каструлі»
Мультиварку не даремно називають «розумної каструлею», адже в ній приготувати печеня по-домашньому набагато простіше, швидше і, що вже приховувати, смачніше.
Щоб приготувати таку страву, потрібно заздалегідь придбати всі необхідні інгредієнти:
- М’ясо (краще свинину) – 800 р.
- Морква – 200 р.
- Цибулина – 1 шт.
- Картопля – 0,7 кг.
- Оливкова олія.
- Вода – 250 мл
Щоб страва мала насичений смак, необхідно купити свинину з дрібними прожилками сала.
Етапи приготування:
- М’ясо слід ретельно вимити і нарізати кубиками.
- У каструлю налити 2 ст. ложки оливкової олії і в режимі «Смаження» готувати свинину близько 15 хвилин.
- Під час цього процесу потрібно встигнути обчистити цибулину і моркву. Овочі подрібнити краще у вигляді дрібних кубиків, щоб вони встигли повністю просмажиться.
- До свинячого м’яса додати інгредієнти з попереднього кроку і продовжити готування ще 8 хвилин.
- Коли свинина з овочами обсмажиться, слід викласти до них тонко нарізану картоплю і влити воду. Її потрібно стільки, щоб вона покрила всі овочі. Після солимо продукти, додаємо приправу і гілочку розмарину (на свій розсуд).
- Каструлю ставимо в режим «Гасіння» ще на 60 хвилин.