Печериці по-корейськи – 5 рецептів приготування в домашніх умовах

Гриби швидкого приготування

Неймовірно смачні гриби швидкого приготування можна заготовити перед застіллям. Дочекавшись повного остигання маринованого продукту, все сімейство зможе оцінити ніжний смак маринаду і пікантний аромат печериць.

Що потрібно для рецепта:

  • кілограм шампіньйонів;
  • 100 мілілітрів води і рафінованої олії;
  • 4 великі ложки оцту;
  • 2 маленькі ложки рафінаду і солі;
  • 3 лаврових листа;
  • 7 головок часнику.

Інструкція по приготуванню:

  • Підготувати основний інгредієнт: добре промити, замочити і обсушити.
  • Підготовлені гриби помістити в глибоку каструлю.
  • В окремій ємності змішати літр води, оцет і приправи. Посолити і додати рафінад. Помістити подрібнений часник і влити олію.
  • Отриманий маринад влити до печерицям і довести суміш до кипіння.
  • Проварити гриби 5 хвилин, зняти з вогню.
  • Дочекатися повного охолодження продукту можна вживати в їжу.

Під час готування може здатися, що розсолу недостатньо – гриби в процесі виділять сік і маринаду цілком вистачить.

Дивіться також:  Свинячий окіст – 7 смачних рецептів приготування