Гриби швидкого приготування
Неймовірно смачні гриби швидкого приготування можна заготовити перед застіллям. Дочекавшись повного остигання маринованого продукту, все сімейство зможе оцінити ніжний смак маринаду і пікантний аромат печериць.
Що потрібно для рецепта:
- кілограм шампіньйонів;
- 100 мілілітрів води і рафінованої олії;
- 4 великі ложки оцту;
- 2 маленькі ложки рафінаду і солі;
- 3 лаврових листа;
- 7 головок часнику.
Інструкція по приготуванню:
- Підготувати основний інгредієнт: добре промити, замочити і обсушити.
- Підготовлені гриби помістити в глибоку каструлю.
- В окремій ємності змішати літр води, оцет і приправи. Посолити і додати рафінад. Помістити подрібнений часник і влити олію.
- Отриманий маринад влити до печерицям і довести суміш до кипіння.
- Проварити гриби 5 хвилин, зняти з вогню.
- Дочекатися повного охолодження продукту можна вживати в їжу.
Під час готування може здатися, що розсолу недостатньо – гриби в процесі виділять сік і маринаду цілком вистачить.