Готуємо з картоплею
Страва, приготована за цим рецептом, виходить дуже апетитним і ситним. Картоплю і гриби, тушковані разом, стають ніжними, соковитими і набувають приємну кислинку завдяки сметанному соусу.
Необхідні компоненти:
- 4 картопляні бульби;
- 200 г печериць;
- 2 цибулини;
- 80 г жирної сметани;
- 200 мл води;
- 80 мл соняшникової олії;
- сіль;
- чорний перець;
- 15 г свіжої петрушки.
Порядок дій.
- В половині підготовленого соняшникової олії обсмажують цибулю, нарізану тонкими кільцями, до прозорого стану.
- Додають скибочки печериць.
- На іншій сковороді в маслі до напівготовності обсмажують нарізаний соломкою картоплю.
- Гриби і картоплю з’єднують, заливають водою і сметаною, солять, перчать.
- Курка з картоплею в сметані тушкують у закритому сковороді чверть години. За хвилину до готовності додають подрібнену петрушку.