З додаванням грибів
Куряча печінка сама по собі є дуже смачним продуктом. А якщо доповнити її грибами і сметаною, то страва вийде особливо ніжним, ситним і ароматним. Також буде використовуватися: 470 г грибів, 3-5 часникових зубчиків, сіль, 1 ст. жирної густої сметани, 2 репчатых цибулини, 620 г курячої печінки, щіпка меленого перцю. Як смачно приготувати курячу печінку з грибами, детально розказано далі.

Свіжа печінка промивається холодною водою і злегка обсушивается. Якщо присутні плівочки або жилки, їх потрібно прибрати гострим ножем. Печінка нарізати шматочками.
На велику сковорідку наливають будь-яке масло. Коли продукт добре розігріється, на ньому обсмажуються м’ясні скибочки. Не треба доводити їх до готовності, досить дочекатися легкої скоринки.
Печінка перекладається в окрему страву, а на маслі, що гаситься нарізаний великими півкільцями цибулю. Коли він розм’якне і стане прозорим, до овочу можна додавати гриби. Зручніше використовувати свіжі печериці, нарізані тонкими слайсами.
Якщо беруться інші грибочки, наприклад, лисички, їх необхідно попередньо відварити.
Коли гриби трохи обсмажаться, висипати подрібнений будь-яким способом часник.
Залишилося дочекатися, поки з сковороди випарується рідина від грибів, і можна додавати в неї курячу печінку.
Інгредієнти заправляють сметаною, солятся і перчатся.
На слабкому вогні нудяться ще 10-12 хвилин.
Якщо потрібно збільшити кількість соусу, варто розбавити сметану бульйоном або питною водою.