Готуємо по-строгановськи
Інгредієнти:
- ½ Кіло свіжої свинячої печінки;
- 1,5 ст. натурального несолодкого йогурту;
- 1 середня морквина;
- морська сіль;
- 1 шт. цибулі-ріпки;
- суміш меленого орегано і базиліка.
Приготування:
- Заздалегідь вимочити і промити холодною водою печінку. Просушити серветками і нарізати тонкими довгими брусочками.
- З цибулі і моркви зробити обжарку. Овочі повинні зм’якнути, але не надто зарум’янитися.
- Відправити до них підготовлені субпродукти і підрум’янити шматочки з кожної сторони.
- Залити продукти 1 ст. гарячої води зі спеціями і сіллю. Замість неї можна взяти овочевий бульйон.
- Додати натуральний йогурт несолодкий і тушкувати страву під кришкою близько півгодини на повільному вогні.
Готову печінку з підливою подати з макаронами або іншими сухими гарнірами.