Печінка свиняча – 6 рецептів на сковороді і в мультиварці, секрети приготування м’якої і смачної свинячої печінки

Готуємо по-строгановськи

Інгредієнти:

  • ½ Кіло свіжої свинячої печінки;
  • 1,5 ст. натурального несолодкого йогурту;
  • 1 середня морквина;
  • морська сіль;
  • 1 шт. цибулі-ріпки;
  • суміш меленого орегано і базиліка.

Приготування:

  • Заздалегідь вимочити і промити холодною водою печінку. Просушити серветками і нарізати тонкими довгими брусочками.
  • З цибулі і моркви зробити обжарку. Овочі повинні зм’якнути, але не надто зарум’янитися.
  • Відправити до них підготовлені субпродукти і підрум’янити шматочки з кожної сторони.
  • Залити продукти 1 ст. гарячої води зі спеціями і сіллю. Замість неї можна взяти овочевий бульйон.
  • Додати натуральний йогурт несолодкий і тушкувати страву під кришкою близько півгодини на повільному вогні.

Готову печінку з підливою подати з макаронами або іншими сухими гарнірами.

Дивіться також:  Ферганський плов — 6 покрокових рецептів
Прокрутка до верху