В мультиварці з овочами
Інгредієнти:
- 4 десертні ложки томат-пасти;
- кухонна сіль;
- 2 – 4 листки лаврушки;
- ½ Л гарячої води;
- соняшникова олія;
- 350 г солодких перцю різного кольору;
- 700 г свинячої печінки;
- 3 шт. цибулі-ріпки.
Приготування:
- Кілька годин вимочувати печінку в підсоленій воді, періодично змінюючи рідина.
- Нарізати субпродукт великими кубиками, приблизно однаковими за розміром.
- Всі овочі помити, почистити і дуже дрібно порізати.
- Включити мультиварку в режим смаження і залити в неї масло.
- Коли жир добре розігріється, всипати в нього овочі по порядку – цибулю, моркву і перець. Готувати масу по 5 – 6 хвилин після засинання кожної нової порції продуктів.
- Додати печінку, все перемішати і готувати 12 хвилин. Не смажити продукти до рум’яності.
- Додати воду з лаврушкой і томат-пастою, залити соусом. Перевести пристрій в режим гасіння і готувати під кришкою 20 – 25 хвилин.
Солити печінку варто тільки в самому кінці приготування. Інакше продукт вийде жорстким.