Печінка свиняча – 6 рецептів на сковороді і в мультиварці, секрети приготування м’якої і смачної свинячої печінки

В мультиварці з овочами

Інгредієнти:

  • 4 десертні ложки томат-пасти;
  • кухонна сіль;
  • 2 – 4 листки лаврушки;
  • ½ Л гарячої води;
  • соняшникова олія;
  • 350 г солодких перцю різного кольору;
  • 700 г свинячої печінки;
  • 3 шт. цибулі-ріпки.

Приготування:

  • Кілька годин вимочувати печінку в підсоленій воді, періодично змінюючи рідина.
  • Нарізати субпродукт великими кубиками, приблизно однаковими за розміром.
  • Всі овочі помити, почистити і дуже дрібно порізати.
  • Включити мультиварку в режим смаження і залити в неї масло.
  • Коли жир добре розігріється, всипати в нього овочі по порядку – цибулю, моркву і перець. Готувати масу по 5 – 6 хвилин після засинання кожної нової порції продуктів.
  • Додати печінку, все перемішати і готувати 12 хвилин. Не смажити продукти до рум’яності.
  • Додати воду з лаврушкой і томат-пастою, залити соусом. Перевести пристрій в режим гасіння і готувати під кришкою 20 – 25 хвилин.

Солити печінку варто тільки в самому кінці приготування. Інакше продукт вийде жорстким.

Дивіться також:  Плов в мультиварці зі свининою – 7 рецептів
Прокрутка до верху