Печінка свинна зі сметаною
Інгредієнти:
- 600 г свинячої печінки;
- 1,5 скл. домашньої сметани;
- 2 цибулини;
- 1,5 ст. жирного молока;
- запашні спеції та трави;
- масло.
Приготування:
- Зняти зі свинячої печінки плівку і крупно порізати м’якоть. Залити субпродукт молоком на півгодини.
- Викласти шматочки на друшляк і обсмажити їх на розігрітій олії. Посолити, приправити обраними травами.
- Додати цибулю і сметану. Смажити продукти ще 3 – 4 хвилини.
- Залити вміст сковорідки водою, щоб вона повністю покрила печінку. Гасити частування 17 – 20 хвилин під кришкою.
Готову печінку, тушковану зі сметаною, подати з будь-яким гарніром або просто з домашнім пшеничним хлібом.