Печінка свиняча – 6 рецептів на сковороді і в мультиварці, секрети приготування м’якої і смачної свинячої печінки

Печінка свинна зі сметаною

Інгредієнти:

  • 600 г свинячої печінки;
  • 1,5 скл. домашньої сметани;
  • 2 цибулини;
  • 1,5 ст. жирного молока;
  • запашні спеції та трави;
  • масло.

Приготування:

  • Зняти зі свинячої печінки плівку і крупно порізати м’якоть. Залити субпродукт молоком на півгодини.
  • Викласти шматочки на друшляк і обсмажити їх на розігрітій олії. Посолити, приправити обраними травами.
  • Додати цибулю і сметану. Смажити продукти ще 3 – 4 хвилини.
  • Залити вміст сковорідки водою, щоб вона повністю покрила печінку. Гасити частування 17 – 20 хвилин під кришкою.

Готову печінку, тушковану зі сметаною, подати з будь-яким гарніром або просто з домашнім пшеничним хлібом.

Дивіться також:  Засолювання скумбрії в домашніх умовах – 15 рецептів
Прокрутка до верху