Як смачно згасити з картоплею
Інгредієнти:
- по 1 великій цибулині і моркви;
- 250 г свинячої, заздалегідь вимоченої в молоці, печінки;
- 6 картопляних бульб;
- масло, велика сіль і приправи за бажанням.
Приготування:
- Овочі, крім картоплі, подрібнити і засмажити до рум’яності.
- Відправити до них невеликі шматочки печінки. Посолити і приправити приправами.
- Додати в сковорідку кубики картоплі і все залити підсоленою водою. Гуща в сковороді повинна бути покрита рідиною приблизно на 2/3.
- Закрити ємність кришкою і тушкувати страву на невеликому вогні до м’якості основного інгредієнта.
Точний час приготування частування буде залежати від розміру шматочків печінки.