Печінка свиняча – 6 рецептів на сковороді і в мультиварці, секрети приготування м’якої і смачної свинячої печінки

Як смачно згасити з картоплею

Інгредієнти:

  • по 1 великій цибулині і моркви;
  • 250 г свинячої, заздалегідь вимоченої в молоці, печінки;
  • 6 картопляних бульб;
  • масло, велика сіль і приправи за бажанням.

Приготування:

  • Овочі, крім картоплі, подрібнити і засмажити до рум’яності.
  • Відправити до них невеликі шматочки печінки. Посолити і приправити приправами.
  • Додати в сковорідку кубики картоплі і все залити підсоленою водою. Гуща в сковороді повинна бути покрита рідиною приблизно на 2/3.
  • Закрити ємність кришкою і тушкувати страву на невеликому вогні до м’якості основного інгредієнта.

Точний час приготування частування буде залежати від розміру шматочків печінки.

Дивіться також:  Пиріг з капустою з дріжджового тіста – 8 рецептів
Прокрутка до верху