Котлети з свинячої печінки на сковороді
Інгредієнти:
- ½ Кіло свіжої свинячої печінки;
- 5 десертних ложок борошна;
- 1 яйце;
- 250 р свіжого свинячого сала;
- цибуля за смаком;
- гранульований часник;
- сіль і масло для обсмажування.
Приготування:
- Відразу нарізати субпродукт шматочками і замочити на кілька годин у підсоленій воді. Обсушити рушниками з паперу.
- Додати до печінки шматки сала і цибулі.
- Разом перекрутити продукти за допомогою м’ясорубки або подрібнити блендером.
- В отриманий фарш додати яйце, сіль,
- Добре перемішати вийшло густувате тісто.
Ложкою викладати масу в сковороду з маслом і смажити до рум’яності.