Печінка свиняча – 6 рецептів на сковороді і в мультиварці, секрети приготування м’якої і смачної свинячої печінки

Котлети з свинячої печінки на сковороді

Інгредієнти:

  • ½ Кіло свіжої свинячої печінки;
  • 5 десертних ложок борошна;
  • 1 яйце;
  • 250 р свіжого свинячого сала;
  • цибуля за смаком;
  • гранульований часник;
  • сіль і масло для обсмажування.

Приготування:

  • Відразу нарізати субпродукт шматочками і замочити на кілька годин у підсоленій воді. Обсушити рушниками з паперу.
  • Додати до печінки шматки сала і цибулі.
  • Разом перекрутити продукти за допомогою м’ясорубки або подрібнити блендером.
  • В отриманий фарш додати яйце, сіль,
  • Добре перемішати вийшло густувате тісто.

Ложкою викладати масу в сковороду з маслом і смажити до рум’яності.

Дивіться також:  Як варити вівсянку на воді? 7 смачних рецептів вівсяної каші
Прокрутка до верху