Рецепт по-строгановськи в мультиварці
Поява мультиварок зробило життя сучасних людей ще простіше, оскільки немає необхідності в постійному контролі за приготуванням. У ній можна приготувати абсолютно будь-яку страву, і печінка по-строгановськи не виняток. Для цього необхідний набір продуктів аналогічний з попереднім рецептом з доповненням з одного помідора.

При приготуванні:
Оброблена печінку і нарізану цибулю обсмажують на маслі в мультиварці на режимі «Випічка» протягом півгодини.
За 12 хвилин до завершення програми всипається борошно, а за 5 хвилин – подрібнений томат.
У чашу додаються склянку води, сметана, сіль, спеції, після чого встановлюється режим «Гасіння» на 1 годину.
За 2-3 хвилини до звукового сигналу додається зелень.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9