Варіант приготування в молоці
Оскільки печінка відноситься до субпродуктів, їй властивий специфічний смак іноді навіть з легкою гіркотою. З цим недоліком допоможе легко впоратися попереднє вимочування в молоці.

Щоб приготувати страву з 600 г свіжого продукту, будуть потрібні:
- молоко – 300 мл;
- борошно – 200 г;
- печериці – 50 г;
- цибуля – 100 г;
- морква – 100 г;
- сіль, спеції – за смаком.
Для приготування низькокалорійної їжі варто скористатися наступними рекомендаціями:
Промита печінка ріжеться довільними шматками і замочується в молоці на ½ години.
У той час як печінка відмокає в молоці, готуються овочі і гриби.
У розігріте масло поміщаються скибочки грибів, цибульні півкільця і морквяна стружка.
Овочі та печериці солятся, перчатся і обсмажуються на помірному вогні під закритою кришкою поки не стануть м’якими.
Після закінчення відведеного часу шматочки печінки дістаються з молока і обвалюються в борошні.
Печінка обсмажується з двох сторін, потім викладається в окрему ємність.
Коли всі обсмажені шматочки поміщені в посуд, зверху викладаються овочі і гриби.
Вміст каструлі перемішується і може подаватися до столу в якості самостійного або другої страви до гарніру.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9