Печінка яловича – 11 рецептів приготування

Печінкові оладки з яловичої печінки

Оладки, основи яких використана печінка, являють собою страву з чудовими смаковими якостями.

Щоб приготувати прекрасне доповнення до картопляного гарніру, необхідно придбати такі продукти:

  • печінка – 700 г;
  • яйце – 2 шт.;
  • молоко – 100 мл;
  • борошно – 100 г;
  • сіль, спеції – за смаком.

В процесі:

  • Оброблений субпродукт ділиться на частини і подрібнюється в кухонному комбайні або за допомогою м’ясорубки.
  • В окремому посуді перемішуються печінкова маса, молоко, борошно, яйця, сіль і спеції.
  • На сковороду з киплячим маслом тісто викладається столовою ложкою, після чого оладки випікаються з двох сторін по 1 хвилині.
  • Дивіться також:  Як смачно приготувати курку в духовці? 33 рецепта
    Прокрутка до верху