Печінкові оладки з яловичої печінки
Оладки, основи яких використана печінка, являють собою страву з чудовими смаковими якостями.

Щоб приготувати прекрасне доповнення до картопляного гарніру, необхідно придбати такі продукти:
- печінка – 700 г;
- яйце – 2 шт.;
- молоко – 100 мл;
- борошно – 100 г;
- сіль, спеції – за смаком.
В процесі:
Оброблений субпродукт ділиться на частини і подрібнюється в кухонному комбайні або за допомогою м’ясорубки.
В окремому посуді перемішуються печінкова маса, молоко, борошно, яйця, сіль і спеції.
На сковороду з киплячим маслом тісто викладається столовою ложкою, після чого оладки випікаються з двох сторін по 1 хвилині.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9