Ніжні печінкові котлети
Соковиті котлети з печінки, які можуть полонити серця навіть найбільш непримиренних любителів м’яса, готуються аналогічним спосіб і з того ж набору продуктів, що і оладки. Однак для додання страві пишності і легкості після того, як фарш закінчиться, котлети поміщаються в окрему каструлю, заливаються ¼ склянки води, а потім пропарюють близько чверті години на повільному вогні.
М’яка і смачна печінку для дітей – оладки
У дитячому раціоні це страва присутня як самостійне.
Поживні речовини, необхідні зростаючому організму, у великій кількості містяться в печінковому блюді, для приготування якого треба купити такі складові:
- печінка – 500 г;
- борошно – 60 г;
- яйце 1 шт.;
- цибуля – 100 г;
- морква – 100 г;
- сметана – 20 мл;
- сода – 1⁄2 ч. ложки;
- сіль – за смаком.