Печінка яловича – 11 рецептів приготування

Печінковий торт

Своєрідні млинці з печінки з пікантною начинкою. Для приготування коржів використовується базовий рецепт для оладок, після чого готується начинка з 200 г цибулі, 200 г моркви, 200 г майонезу і 4 зубчиків часнику. Подрібнена морквяно-цибульна суміш пережаривается, а потім змішується з майонезом і перетертим часником. Начинкою змащуються всі коржі, які складаються гіркою. Незвичайний, але дуже ситний і смачний торт готовий до вживання.

Паштет з яловичої печінки

Відмінний сніданок для недільного ранку: коли з чашкою ароматної кави або чаю, стоїть тарілка з шматочками свіжоспеченого хліба, намазаного товстим шаром паштету домашнього виробництва.

Щоб втілити мрію в реальність, потрібно не так багато:

  • печінка – 500 г;
  • масло вершкове – 50 г;
  • цибуля – 150 г;
  • морква – 100 г;
  • масло (ростить.) – 50 мл;
  • сіль, спеції – за смаком.

Весь процес приготування полягає в наступному:

  • Невеликі шматочки добре промитої печінки обсмажують до готовності.
  • Порізану кубиками цибулю і натерта морква окремо пережариваются на сковороді, змащеній олією.
  • В окремий посуд поміщаються печінка, овочі, сіль, спеції і масло, після чого весь вміст розмелюються за допомогою блендера або комбайна до однорідної консистенції.
  • Готовий паштет викласти в посуд і поміщається в холодильник.
  • Дивіться також:  Печенковий торт з яловичої печінки класичний - 8 рецептів приготування з морквою та цибулею
    Прокрутка до верху