Печінковий торт
Своєрідні млинці з печінки з пікантною начинкою. Для приготування коржів використовується базовий рецепт для оладок, після чого готується начинка з 200 г цибулі, 200 г моркви, 200 г майонезу і 4 зубчиків часнику. Подрібнена морквяно-цибульна суміш пережаривается, а потім змішується з майонезом і перетертим часником. Начинкою змащуються всі коржі, які складаються гіркою. Незвичайний, але дуже ситний і смачний торт готовий до вживання.
Паштет з яловичої печінки
Відмінний сніданок для недільного ранку: коли з чашкою ароматної кави або чаю, стоїть тарілка з шматочками свіжоспеченого хліба, намазаного товстим шаром паштету домашнього виробництва.
Щоб втілити мрію в реальність, потрібно не так багато:
- печінка – 500 г;
- масло вершкове – 50 г;
- цибуля – 150 г;
- морква – 100 г;
- масло (ростить.) – 50 мл;
- сіль, спеції – за смаком.