Печінка яловича – 11 рецептів приготування

Гуляш

Печінковий гуляш з кілограма субпродукту готується практично аналогічно з м’ясним з наступних компонентів:

  • молоко – 150 мл;
  • борошно – 1⁄2 склянки;
  • перець болгарський – 100 г;
  • цибуля – 150 г;
  • морква – 100 г;
  • сметана – 60 мл;
  • паста томатна – 20 мл;
  • часник – 3 зубчики;
  • масло (ростить.) – 60 мл;
  • сіль, спеції – за смаком.

Щоб отримати ароматне блюдо з підливою:

  • Шматочки субпродукту після вимочування в молоці протягом півгодини обвалюються в борошні.
  • У сковороді обсмажують півкільця цибулі близько 5 хвилин, після чого до них додається печінку.
  • Через 5 хвилин в сковороду додаються кубики моркви, скибочки перцю і ½ склянки води.
  • Через 10 хвилин гасіння вміст змішується зі сметаною, пастою, подрібненим часником, сіллю і спеціями.
  • Страва буде готова через 15 хвилин.

    Отже, яловича печінка являє собою не тільки корисний, але і універсальний продукт, який можна використовувати для приготування різноманітних страв, улюблених дорослими і дітьми.

    Дивіться також:  Минтай — 15 рецептів смачного приготування риби в домашніх умовах
    Прокрутка до верху