Печиво з M&m’s (ММдемс) – 7 рецептів приготування

Не всі діти люблять молоко, але важко знайти дитину, яка не любить яскраві шоколадні цукерки M&m’s. Таким чином, є спосіб зробити так, щоб вечірній склянку теплого молока був в радість – подати до нього печиво з ММдемс. Маленького ласуна порадує така альтернатива, особливо якщо залучити його до процесу випічки.

Американське печиво з M&m’s

У цього популярного в Америці печива є дві назви — Giant Rainbow Cookies або santa’s M&M Cookies.

В його склад входять:

  • 220 г вершкового масла;
  • 260 г цукру;
  • 1 яйце;
  • 1 жовток курячого яйця;
  • 8-10 г ванільного цукру;
  • 320 г борошна;
  • 10 г крохмалю;
  • 5 г розпушувача;
  • 80 г молочного або темного шоколаду в краплях;
  • 80 г темного шоколаду в краплях;
  • 80 г драже M&m’s.

Покрокове приготування американського печива:

  • Розм’якшене до кремової консистенції масло збити з ванільним і звичайним цукром для однорідності, потім вмішати жовток, а за ним ціле яйце. Щоб печиво було м’якше і мало ніжний карамельний аромат, 2/3 цукрового піску рекомендують замінити коричневим тростинним цукром.
  • Далі вмішують складову з сипучих компонентів, таких як борошно, крохмаль і розпушувач. На цьому ж етапі вмішують і шоколад, можна використовувати і плитковий, тільки попередньо нарізавши на невеликі шматочки.
  • Готове тісто прохолоджують годину в холодильнику. Потім формують з нього кульки, які обвалюють у драже і викладають на деко, трохи приплюснувши.
  • Подальше приготування відбувається в духовці при 190 градусах протягом 12-15 хвилин.

Готуємо з цукерками всередині

Печиво може бути не тільки прикрашене кольоровими горошинами зверху, але і бути з ММдемсом всередині. Для такого десерту консистенція тіста повинна бути в’язкою і тягучою, щоб драже рівномірно розподілилися в ній.

Щоб домогтися такого ефекту необхідно:

  • 2 яйця;
  • 200 г цукру;
  • 200 г вершкового масла;
  • 200 г борошна;
  • 4 г соди;
  • 2-3 г ваніліну;
  • 100 г ММдемс.
Дивіться також:  Печиво кураб’є – 7 рецептів, як приготувати в домашніх умовах

Хід роботи:

  • Яйця збити з ваніліном і цукром в пишну пінну масу, потім влити розтоплене, але не гаряче масло. Знову змішати все міксером.
  • До рідких компонентів додати борошно протрушенную з содою. Вийде тягуча суміш, яку вмішують кольорові шоколадні горошинки, але не всі. Трохи ММдемс потрібно залишити для прикраси. Для випічки використовують шоколадні драже без арахісу всередині.
  • На змащене маслом деко столовою ложкою, змоченою у холодній воді, викласти тісто на невеликій відстані один від одного. Зверху вдавити по кілька цукерок і спекти в духовці 15-20 хвилин. Температура, необхідна для термічної обробки – 190 градусів Цельсія.

М’яке печиво з ММдемс

М’якість цієї випічки надає м’який вершковий сир у складі тесту, завдяки яким вироби виходять м’якими не тільки відразу після випічки, але і протягом декількох днів.

Інгредіентний склад:

  • 115 г вершкового сиру;
  • 115 г розм’якшеного вершкового масла;
  • 200 г коричневого цукру;
  • 1 яйце;
  • 1 жовток;
  • 255 г борошна;
  • 30 крохмалю;
  • 4,5 г соди;
  • 3,5 г солі;
  • 120 г шоколадної крихти з темного шоколаду;
  • 120 г ММдемсов.

Технологія випічки:

  • Вершковий сир і масло кімнатної температури змішати з цукром і збити міксером до однорідності. В отриману суміш вимішати яйце і жовток.
  • Крохмаль, соду, сіль і борошно змішати і ввести в тісто. Далі настає черга шоколадної стружки і цукерок, але трохи цих продуктів потрібно залишити для декору поверхні.
  • Тісто для стабілізації відправляють в холодильник мінімум на 4 години, в ідеалі – на всю ніч;
  • З охолодженого тіста сформувати руками шайби діаметром 4-5 см і висотою 1-1,5 см. Укласти їх на деко, зверху вдавити за кілька ММдемсов і притрусити сухарями з шоколаду.
  • Печуть печиво в заздалегідь прогрітому до 180 градусів духовій шафі, не більше 10-13 хвилин. За цей час печеньки пропечуться, а цукерочки залишаться цілими і не розтануть.
Дивіться також:  13 рецептів вівсяного печива в домашніх умовах

Смачна пісочна випічка

Просте і навіть трохи нудне пісочне печиво з масла, цукру, яєць та борошна з кондитери часто прикрашають розписом айсинга, але є й інший спосіб його декору – різнокольорові шоколадні горошинки.

Для такої випічки потрібні:

  • 100 г вершкового масла;
  • 50 г цукру;
  • 1 яйце;
  • 3,5 г пекарського порошку;
  • 3 г ваніліну;
  • 2,5 г солі;
  • 200 г борошна;
  • цукерки ММдемс за смаком.

Алгоритм випічки:

  • Якщо досить розм’якшити масло, приготувати це печиво можна навіть не забруднивши міксер. Для цього дуже м’яке масло розтерти з цукром картофелемялкой, вбити яйце і знову все розім’яти до однорідності.
  • У кілька прийомів ввести в тісто залишилися компоненти (крім цукерок). Повинна вийти пластична і не прилипающая до рук маса середньої щільності.
  • Скатати з тіста кульки, що не перевищують розмірами плоди волоського горіха. Укласти їх на застелений пергаментом лист для випічки і придавити дном склянки, щоб вийшли коржі.
  • У сформовані вироби вдавити кольорові драже. Випікають печиво при 180 градусах до легкого зарум’янювання краешков не більше чверті години.

Шоколадне печиво

Щоб приготувати м’яке шоколадне печиво з ММдемс, слід підготувати:

  • 165 г пшеничного борошна;
  • 50 г какао-порошку;
  • 5 г крохмалю;
  • 3 г солі;
  • 3,5 г соди;
  • 2 яйця;
  • 115 г м’якого вершкового масла;
  • 100 г цукру;
  • 5 мл ванільного екстракту;
  • 200 г різнокольорових драже M&m’s.

Послідовність приготування:

  • Масло кремової консистенції збити з цукром до однорідного стану, потім збиваючи вмішати по одному яйця і екстракт ванілі.
  • Залишилися сипучі компоненти тіста з’єднати разом і невеликими частинами вмішати до солодкої яєчно-масляної суміші.
  • Тісто розкачати коржем товщиною 5-7 мм, вирізати з неї тонкостінних склянкою або вирубкою печиво, викласти його на деко, зверху трохи втиснути руками цукерки.
  • Печемо десерт з цукерками не більше 8 хвилин при 175°С. Не варто боятися, якщо серединка здасться непропеченной, після застигання вона дійде.
Дивіться також:  Бананове печиво – 6 рецептів випікання

Як зробити в мультиварці?

Дуже солодке печиво, буквально тане в роті можна приготувати з ММдемс в мультиварці.

Для замішування тіста знадобиться:

  • 1 білок:
  • 100 г білого кристалічного цукру;
  • 10 г кориці в порошку;
  • 1 г порошку ванілі;
  • 30 г борошна;
  • шоколадні драже ММдемс за смаком.

Як зробити печиво з ММдемсом в мультиварці:

  • Білок курячого яйця збити разом з цукром в стійку пінну масу. Потім акуратно вмішати лопаткою суміш з просіяного з корицею і ваніллю борошна.
  • Мультикастрюлю зсередини змастити рослинним маслом, перекласти в неї тісто, а зверху в хаотичному порядку накидати кольорових горошин.
  • Включити пристрій в режим «Випічка» на 40 хвилин не відкривати кришку протягом усього приготування. Готове печиво розділити лопаткою на окремі вироби і подавати, припорошив цукровою пудрою або какао-порошком.

Різдвяне печиво з ММдемс

Таку випічку американські господині зазвичай готують на різдвяний стіл. Крім ММдемсов в нього додають шоколадну крихту, горіхи та/або сухофрукти.

Для класичної основи знадобиться:

  • 130 г вершкового масла;
  • 180 г цукру;
  • 1 добірне куряче яйце;
  • 5 мл ванільної есенції;
  • 1,5 г солі;
  • 4 г розпушувача;
  • 300 г борошна;
  • 100 г M&m’s.

Випічка:

  • Масло збити міксером з цукром, яйцем і ванільною есенцією. Вмішати сіль, борошно і розпушувач. У готове тісто додати приблизно 2/3 цукерочок, інші підуть для прикраси.
  • Готове тісто розділити на 25 однакових шматочків, Кожен скачати в кульку, обваляти в останніх драже і укласти на деко на значній відстані один від одного.
  • 13-15 хвилин заготівлях вистачить, щоб дійти до готовності при 200 градусах. Після охолодження печиво подають з молоком або чаєм.

Прокрутка до верху