Пельмені в духовці – 11 рецептів запікання

Кундюмы, запечені з гречкою і грибами

Необхідні продукти:

  • 0,3 кг грибів;
  • 4 склянки борошна;
  • півтора склянки води;
  • спеції за смаком;
  • стакан гречаної крупи;
  • половина склянки рослинного масла;
  • два яйця;
  • 100 грам сметани;
  • цибулина і два зубчики часнику.

Процес приготування:

  • Відварюємо гречку, потім яйця, перетворюємо їх в кубики і змішати з кашею.
  • Нарізаємо часник, трохи смажимо в олії, прибираємо його і викладаємо подрібнену цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору, додаємо гриби пластинками, приправляємо спеціями і тримаємо на вогні ще 15 хвилин, з’єднуємо з гречкою.
  • У каструлю вливаємо воду, потім масло, доводимо до кипіння, кладемо спеції, а потім і борошно. В результаті повинен вийти пружний грудку тіста.
  • Коли воно охолоне, робимо з пласта невеликі квадрати, кожен кладемо трохи начинки і скріплюємо з боків у вигляді човника, так щоб верх був відкритим.
  • Спочатку запікаємо протягом 20 хвилин на 200 градусах, потім заливаємо водою або бульйоном, сметаною і витримуємо ще 15 хвилин.
Дивіться також:  Як варити манну кашу на воді – смачні рецепти
Прокрутка до верху