Пельмені в духовці – 11 рецептів запікання

З грибами

Необхідні продукти:

  • три ложки сметани;
  • дві цибулини;
  • 0,5 кг пельменів;
  • 300 грам грибів;
  • спеції на свій смак;
  • 100 грам сиру.

Процес приготування:

  • Гриби нарізаємо на тонкі скибочки, подрібнюємо цибулю будь-яким способом, обсмажуємо на сковороді до утворення красивого кольору, потім вливаємо сметану і приправляємо спеціями. Тушкуємо ще кілька хвилин. Сюди ж додаємо тертий сир, перемішуємо, щоб він розплавився.
  • Пельмені варимо приблизно три хвилини після кипіння, дістаємо і перекладаємо у форму. Заливаємо грибним соусом і готуємо близько 15 хвилин на 180 градусах.
Дивіться також:  Цибульні кільця в клярі — 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху