Пельмені в духовці – 11 рецептів запікання

Як запекти з печінкою

Необхідні продукти:

  • упаковка пельменів;
  • маленька баночка сметани;
  • приправи за смаком;
  • одна цибулина;
  • 0,3 кг яловичої печінки;
  • 2 великі ложки томатної пасти;
  • склянку бульйону.

Процес приготування:

  • Пельмені викладаємо в киплячу воду і варимо пару хвилин.
  • У цей час на сковороді обсмажуємо нарізану цибулю і печінку шматочками, не забуваємо додати спеції.
  • Бульйон доводимо до кипіння, змішуємо зі сметаною і томатною пастою.
  • Викладаємо пельмешки в обрану форму, зверху йде печінка, ємність і заливаємо приготовленим соусом. Тримаємо блюдо в прогрітій до 200 градусів духовці протягом 25 хвилин.
Дивіться також:  Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею — 7 рецептів
Прокрутка до верху