Як запекти з печінкою
Необхідні продукти:
- упаковка пельменів;
- маленька баночка сметани;
- приправи за смаком;
- одна цибулина;
- 0,3 кг яловичої печінки;
- 2 великі ложки томатної пасти;
- склянку бульйону.
Процес приготування:
- Пельмені викладаємо в киплячу воду і варимо пару хвилин.
- У цей час на сковороді обсмажуємо нарізану цибулю і печінку шматочками, не забуваємо додати спеції.
- Бульйон доводимо до кипіння, змішуємо зі сметаною і томатною пастою.
- Викладаємо пельмешки в обрану форму, зверху йде печінка, ємність і заливаємо приготовленим соусом. Тримаємо блюдо в прогрітій до 200 градусів духовці протягом 25 хвилин.