Варіант приготування з яйцями
Необхідні продукти:
- 0,4 кг пельменів;
- 100 грам сметани;
- спеції на свій смак;
- два яйця.
Процес приготування:
- Змішуємо сметану з яйцями, додаємо приправи, наприклад сіль і чорний перець. Можна так само додати свіжої зелені.
- Пельмені викладаємо в невелику форму і повністю покриваємо приготованим соусом, після чого запікаємо 30 хвилин на 200 градусах.
Пельмені, засмажені в духовці на деку
Необхідні продукти:
- одна цибулина;
- 100 грам майонезу;
- 70 грам сиру;
- по 0,1 кг сметани, масла вершкового;
- кілограм сметани;
- спеції на свій смак.
Процес приготування:
- Прогріваємо духовку, у форму кладемо вершкове масло розтоплюємо його на 200 градусах і відразу ж викладаємо пельмені, добре перемішуючи, щоб вони повністю опинилися в маслі.
- Запікаємо 10 хвилин, додаємо трохи гарячої води і знову ставимо на цей же час в духову шафу.
- Сметану з’єднайте з тертим сиром, спеціями і дрібно нарізаною цибулею, цією масою покриваємо пельмені і готуємо ще 20 хвилин.