Пельмені в духовці – 11 рецептів запікання

Варіант приготування з яйцями

Необхідні продукти:

  • 0,4 кг пельменів;
  • 100 грам сметани;
  • спеції на свій смак;
  • два яйця.

Процес приготування:

  • Змішуємо сметану з яйцями, додаємо приправи, наприклад сіль і чорний перець. Можна так само додати свіжої зелені.
  • Пельмені викладаємо в невелику форму і повністю покриваємо приготованим соусом, після чого запікаємо 30 хвилин на 200 градусах.

Пельмені, засмажені в духовці на деку

Необхідні продукти:

  • одна цибулина;
  • 100 грам майонезу;
  • 70 грам сиру;
  • по 0,1 кг сметани, масла вершкового;
  • кілограм сметани;
  • спеції на свій смак.

Процес приготування:

  • Прогріваємо духовку, у форму кладемо вершкове масло розтоплюємо його на 200 градусах і відразу ж викладаємо пельмені, добре перемішуючи, щоб вони повністю опинилися в маслі.
  • Запікаємо 10 хвилин, додаємо трохи гарячої води і знову ставимо на цей же час в духову шафу.
  • Сметану з’єднайте з тертим сиром, спеціями і дрібно нарізаною цибулею, цією масою покриваємо пельмені і готуємо ще 20 хвилин.
Дивіться також:  Стегенця в духовці з майонезом і часником – 5 рецептів, як смачно приготувати курячі стегенця
Прокрутка до верху