Пельмені в духовці – 11 рецептів запікання

З овочевою підливою

Необхідні продукти:

  • три помідора;
  • упаковка пельменів;
  • два зубчики часнику;
  • спеції на свій смак;
  • 4 ложки рослинного масла;
  • один солодкий перець;
  • 300 мл бульйону;
  • один кабачок і баклажан.

Процес приготування:

  • Всі овочі промиваємо, нарізаємо на невеликі шматочки, відправляємо на сковороду разом з часником і обсмажуємо до красивого кольору, після чого заливаємо бульйоном або водою і тушкуємо, поки всі овочі не стануть м’якими.
  • Пельмені викладіть у форму, зверху залийте овочами і готуйте півгодини на 190 градусах.
Дивіться також:  Тісто для мантів – класичний рецепт по-узбецьки
Прокрутка до верху