Перловка в мультиварці – 9 рецептів приготування

Як приготувати плов з перловки?

Інгредієнти: півкіло курятини, морквина, 2 мультичашки перловки, 5 мультичашек фільтрованої води, цибулина, часник за смаком, сіль, приправа для плову.

  • Цибуля, морква і часник подрібнюються будь-яким чином і страхуються на вершковому або рослинному маслі. Коли овочі будуть готові до них, викладаються шматочки курки.
  • Разом продукти готуються до тих пір, поки м’ясо не стане рум’яним.
  • Перлова крупа добре промивається і викладається до піджарки з курки і овочів. Маса солиться і посипається приправами для плову.
  • Інгредієнти заливаються водою.
  • Готується страва 65 хвилин в режимі «Рис/Крупа».

    Дивіться також:  Гречка з куркою в духовці, в мультиварці, в горщику – ТОП 10 кращих рецептів!