Перловка з м’ясом в мультиварці
Мультиварка – той самий прилад, який славиться саме через свою здатність прекрасно но розварювати крупи. Багато прирівнюють смак до російської печі: настільки в «мультики» вдалими виходять каші. Є і ще один великий плюс – для мультиварки не треба заздалегідь варити перловку. Достатньо промити крупу, і залишити у воді, поки ви ріжете овочі і м’ясо. Пропорції беріть такі ж, як у базовому рецепті.
Для приготування в мультиварці дотримуйтесь таких рекомендацій:
- Перловку промити водою
- М’ясо наріжте шматочками.
- Овочі (моркву, цибулю) – поріжте дрібною соломкою.
- Обсмажте м’ясо і овочі на режимі «Смаження» до золотистої скоринки.
- Додайте крупу.
- Залийте водою так, щоб вона була на 2 пальця вище заготовки.
- Закрийте кришку і томіть на режимі «Каша»
Час приготування, назва режиму залежить від технічних можливостей мультиварки.
Величезна перевага приготування в мультиварці – можливість, поки каша гаситься з м’ясом, піти погуляти, зайнятися домашніми справами, присвятити час для хобі. Кашу переварити вкрай складно, тим більше що піч автоматично переводить страви на режим «Підігрів». І, звичайно, тут як не можна доречний режим «Відкладений старт»: кашу легко поставити на ніч, а вже вранці порадувати себе ситним, свіжим ароматним сніданком.