Перловка з м’ясом – 7 рецептів

З курячим філе і овочами

Перловка виводить з організму холестерин і містить мало калорій (в 100 г вареного на воді каші міститься всього 109 ккал). З курячим філе, сезонними овочами каша легко підходить для людей, які прагнуть привести себе в форму. Зробити кашу смачно, але при цьому дієтичної, допоможуть декілька порад. Як правильно варити низькокалорійний варіант?

Слідуємо інструкції і готуємо:

  • У каструлі перлову кашу варимо до напівготовності.
  • На окремій сковорідці підсмажуємо овочі і м’ясо в невеликій кількості води, змішаним з 1 ст. л. рослинного масла.
  • Змішуємо крупу, овочі, м’ясо.
  • Додаємо стакан овочевого бульйону або води.
  • Тушкуємо, поки крупа не стане ніжною.

Для страви можна використовувати баклажани, кабачки, гарбуз будь-які види капусти, моркву, зелений горошок – чим більше овочів ви додасте, тим цікавіше буде смак. Приправити все можна чабером – він дуже смачний саме з перловкою. Таку кашу можна подавати з соусом на основі м’яти і натурального йогурту, а є з шматочком бездріжджового хліба (або цільнозерновими хлібцями).

Дивіться також:  Куряча печінка – 14 рецептів і страв приготування печінки
Прокрутка до верху