Підлива для котлет – 8 рецептів соусу-підливи

Рецепт приготування «як в їдальні»

Якщо вам подобається підлива для котлет як в їдальні, то це саме той рецепт, який шукали.

Інгредієнти:

  • борошно – 1 ст. ложка;
  • спеції;
  • цибуля – 1 цибулина;
  • морква – 1 шт.;
  • сметана – 2 ст. ложки;
  • сіль;
  • бульйон м’ясний – 210 мл;
  • паста томатна – 1 ст. ложка;
  • масло рослинне – 2 ст. ложки.

Приготування:

  • Почистити моркву. Взяти тертку. Натерти.
  • Зняти лушпиння з цибулинки. Порізати. За формою потрібні кубики.
  • Налити олію у сковорідку. Прогріти.
  • Помістити цибулю. Прожарити.
  • Засипати морквину. Загасити.
  • Залити бульйоном. Якщо у вас під рукою немає м’ясного бульйону, то можна залити воду в сковороду, де смажилися котлети. Згасити пару хвилин, лопаткою отскребая залишилися на дні частинки фаршу. Отриманий бульйон добре підійде для підливи.
  • Покласти томатну пасту.
  • Влити сметану.
  • Посолити.
  • Приправити спеціями.
  • Перемішати. Протушкувати чверть години. Овочі повинні стати м’якими.
  • Посипати борошном. Перемішати.
  • Пару хвилин згасити. В цей час необхідно заважати.
Дивіться також:  Котлети в духовці – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху