Рецепт приготування «як в їдальні»
Якщо вам подобається підлива для котлет як в їдальні, то це саме той рецепт, який шукали.
Інгредієнти:
- борошно – 1 ст. ложка;
- спеції;
- цибуля – 1 цибулина;
- морква – 1 шт.;
- сметана – 2 ст. ложки;
- сіль;
- бульйон м’ясний – 210 мл;
- паста томатна – 1 ст. ложка;
- масло рослинне – 2 ст. ложки.
Приготування:
- Почистити моркву. Взяти тертку. Натерти.
- Зняти лушпиння з цибулинки. Порізати. За формою потрібні кубики.
- Налити олію у сковорідку. Прогріти.
- Помістити цибулю. Прожарити.
- Засипати морквину. Загасити.
- Залити бульйоном. Якщо у вас під рукою немає м’ясного бульйону, то можна залити воду в сковороду, де смажилися котлети. Згасити пару хвилин, лопаткою отскребая залишилися на дні частинки фаршу. Отриманий бульйон добре підійде для підливи.
- Покласти томатну пасту.
- Влити сметану.
- Посолити.
- Приправити спеціями.
- Перемішати. Протушкувати чверть години. Овочі повинні стати м’якими.
- Посипати борошном. Перемішати.
- Пару хвилин згасити. В цей час необхідно заважати.