Густий соус з борошном
Дуже смачна підлива з борошном, яка виходить білого кольору. Багато знають її під назвою «бешамель». Це хороший варіант для котлет, приготованих на пару.
Інгредієнти:
- сіль;
- вершки – 490 мл;
- масло вершкове – 55 г;
- спеції;
- борошно – 1 ст. ложка.
Приготування:
- Підготувати сотейник.
- Помістити масло.
- Коли розтопиться, посипати борошном.
- Перемішати. Підсмажити. Слідкуйте за станом, колір не повинен стати темним.
- Залити частину вершків. Якщо хочете отримати не жирний соус, то можна використовувати молоко.
- Розмішати.
- Тушкувати до загустіння.
- Підсолити.
- Присипати спеціями.
- Залити рештою вершками. Потомити.
- Коли загусне, можна поливати котлетки.