Підлива для котлет – 8 рецептів соусу-підливи

Густий соус з борошном

Дуже смачна підлива з борошном, яка виходить білого кольору. Багато знають її під назвою «бешамель». Це хороший варіант для котлет, приготованих на пару.

Інгредієнти:

  • сіль;
  • вершки – 490 мл;
  • масло вершкове – 55 г;
  • спеції;
  • борошно – 1 ст. ложка.

Приготування:

  • Підготувати сотейник.
  • Помістити масло.
  • Коли розтопиться, посипати борошном.
  • Перемішати. Підсмажити. Слідкуйте за станом, колір не повинен стати темним.
  • Залити частину вершків. Якщо хочете отримати не жирний соус, то можна використовувати молоко.
  • Розмішати.
  • Тушкувати до загустіння.
  • Підсолити.
  • Присипати спеціями.
  • Залити рештою вершками. Потомити.
  • Коли загусне, можна поливати котлетки.
Дивіться також:  Печеня з курки — 9 рецептів, як приготувати в мультиварці, в каструлі, в духовці на сковороді і в казані
Прокрутка до верху