Підлива для котлет – 8 рецептів соусу-підливи

Підлива для рибних котлет

Зробити підливу до котлет з сметани, яка сподобається всій родині дуже просто. На приготування підуть лічені хвилини. Добре підходить для котлет з риби.

Інгредієнти:

  • борошно – 4 ч. ложечки;
  • сіль;
  • кріп;
  • масло вершкове – 2 ст. ложки;
  • сметана – 4 ст. ложки;
  • петрушка;
  • хрін – 2 ч. ложечки;
  • бульйон рибний – 250мл.

Приготування:

  • Покласти масло в гарячу сковорідку.
  • Розпустити. Стежте, щоб маса не підгоріла.
  • Посипати борошном. Постійно перемішувати.
  • Коли з’явиться відтінок медового кольору, залити бульйоном.
  • Перемішати.
  • Потомити.
  • Після загустіння помістити сметану з хріном. Підсолити.
  • Перемішати.
  • Накрити кришкою. Витримати дві хвилини.
  • Нашаткувати зелень.
  • Посипати підливу. Перемішати.
Дивіться також:  Як варити кальмарів щоб були м’які?
Прокрутка до верху