Підлива для рибних котлет
Зробити підливу до котлет з сметани, яка сподобається всій родині дуже просто. На приготування підуть лічені хвилини. Добре підходить для котлет з риби.
Інгредієнти:
- борошно – 4 ч. ложечки;
- сіль;
- кріп;
- масло вершкове – 2 ст. ложки;
- сметана – 4 ст. ложки;
- петрушка;
- хрін – 2 ч. ложечки;
- бульйон рибний – 250мл.
Приготування:
- Покласти масло в гарячу сковорідку.
- Розпустити. Стежте, щоб маса не підгоріла.
- Посипати борошном. Постійно перемішувати.
- Коли з’явиться відтінок медового кольору, залити бульйоном.
- Перемішати.
- Потомити.
- Після загустіння помістити сметану з хріном. Підсолити.
- Перемішати.
- Накрити кришкою. Витримати дві хвилини.
- Нашаткувати зелень.
- Посипати підливу. Перемішати.