З морквою та цибулею
Допоможе зробити різноманітнішим приготоване блюдо. Смак стане насиченішим і яскравішим.
Інгредієнти:
- вода – 230 мл;
- часник – 2 зубки;
- цибуля – 130 г ріпчастої;
- борошно – 27 г;
- масло;
- сіль;
- томатна паста – 30 мл;
- морква – 130 р.
Приготування:
- Очистити овочі.
- Нашаткувати цибулину.
- Моркву потерти, для цього скористатися теркою великого розміру.
- Покласти в гарячу сковорідку овочі.
- Залити масло. Прожарити.
- Посипати борошном. Перемішати. Готувати три хвилини.
- Дрібно нарізати зубки часничку.
- Закинути в зажарку.
- Залити водою.
- Помістити томатну пасту.
- Перемішати.
- Закип’ятити.
- Підсолити.
- Перемішати.
- Накрити кришкою.
- Томити чверть години.