Підлива для котлет – 8 рецептів соусу-підливи

З морквою та цибулею

Допоможе зробити різноманітнішим приготоване блюдо. Смак стане насиченішим і яскравішим.

Інгредієнти:

  • вода – 230 мл;
  • часник – 2 зубки;
  • цибуля – 130 г ріпчастої;
  • борошно – 27 г;
  • масло;
  • сіль;
  • томатна паста – 30 мл;
  • морква – 130 р.

Приготування:

  • Очистити овочі.
  • Нашаткувати цибулину.
  • Моркву потерти, для цього скористатися теркою великого розміру.
  • Покласти в гарячу сковорідку овочі.
  • Залити масло. Прожарити.
  • Посипати борошном. Перемішати. Готувати три хвилини.
  • Дрібно нарізати зубки часничку.
  • Закинути в зажарку.
  • Залити водою.
  • Помістити томатну пасту.
  • Перемішати.
  • Закип’ятити.
  • Підсолити.
  • Перемішати.
  • Накрити кришкою.
  • Томити чверть години.
Дивіться також:  Курка в соєвому соусі в духовці – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху