Підлива для котлет – 8 рецептів соусу-підливи

З сметани і кетчупу

Це найлегший варіант приготування підливи з сметани, готується з простих продуктів. Має приємний смак і аромат.

Інгредієнти:

  • сіль;
  • сметана – 110 мл не жирної;
  • приправа;
  • борошно – 2 ст. ложки;
  • кетчуп – 210 мл;
  • вода – 230 мл

Приготування:

  • Розжарити сковороду.
  • Всипати борошно. Прожарити.
  • Залити воду. Перемішати. Краще всього це зробити віночком, швидше підуть грудочки.
  • Закип’ятити.
  • Проварити.
  • Коли маса стане густою влити сметану.
  • Приєднати кетчуп.
  • Перемішати.
  • Загасити.
  • Коли загусне, підсолити.
  • Посипати приправами.
  • Перемішати.
Дивіться також:  Страви з сочевиці – 9 рецептів простих і смачних
Прокрутка до верху