Підлива до макаронів – 7 рецептів

Томатний соус для макаронів

Ця підлива найпоширеніша в Італії, якщо ви хочете отримати не просто макарони, а й італійську пасту з помідорами, то скористайтеся наступним рецептом.

Необхідно взяти:

  • 3 великих помідора;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 гілочки базиліка;
  • щіпка сушеного орегано;
  • 3 столових ложки оливкової олії;
  • 100 грам води;
  • 3 щіпки солі.

Розігріваємо масло й обсмажуємо шматочки помідорів (дрібні кубики) протягом 10 хвилин на середньому вогні. Потім потрібно додати воду, сіль, орегано і подрібнений часник. Гасити підливу слід ще 10 хвилин без кришки, а перед подачею до столу посипати подрібненим базиліком. Такий томатний соус набагато смачніше і корисніше кетчупу, готується дуже просто і під силу навіть початківцям кулінарам.

Дивіться також:  Пиріг з квашеною капустою — 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху