Підлива до макаронів – 7 рецептів

Вершкова підлива з часником

Любителі ніжного, вершкового смаку оцінять цей варіант соусу до макаронів.

Для приготування потрібно:

  • вершки не жирні 200 грам;
  • 3 зубчики часнику;
  • 100 грам сиру;
  • невеликий пучок кропу;
  • столова ложка борошна;
  • столова ложка вершкового масла;
  • сіль за смаком.

Спочатку необхідно розтопити в сотейнику вершкове масло і обсмажити на ньому муку до золотистого кольору, потім постійно помішуючи необхідно влити вершки і дати соусу закипіти. Далі необхідно часник подрібнити ножем або спеціальним пресом. Порізати кріп і додати ці інгредієнти в сотейник. Соус повинен поваритися ще 3 хвилини, а за цей час належить натерти сир на дрібній тертці і додати його в сотейник. Після цього вогонь на плиті можна вимкнути, вміст сотейника перешкодити і накрити кришкою, вершкова підлива до макаронів з часником повинна настоятися протягом 10 хвилин.

Дивіться також:  Курка в кефірі – 7 смачних і корисних рецептів
Прокрутка до верху