Підлива до макаронів – 7 рецептів

Як приготувати з фаршу?

Фарш є улюбленим інгредієнтом російських господинь для приготування підливи для макаронів. Найпоширеніший варіант – це поєднання фаршу і томатної пасти.

Дуже смачною виходить краснодарська підлива з фаршу з помідорами, цибулею, а також екзотична – з фаршем і консервованими ананасами.

Цей рецепт можна описати детально.

Для приготування потрібно:

  • 200 грам фаршу;
  • 200 грам консервованих ананасів шматочками;
  • 2 столові ложки борошна;
  • 3 столові ложі вершкового масла;
  • сіль за смаком.

Спочатку потрібно обсмажити фарш (злегка посоливши його) в невеликій кількості вершкового масла. Потім фарш потрібно перекласти в тарілку, а в маслі обсмажити борошно до золотистого кольору. Потім в борошно необхідно влити сік від консервованих ананасів і дати масі закипіти, постійно при цьому помішуючи, щоб не залишилося грудочок. Потім потрібно додати в сковороду смажений фарш і шматочки ананасів. Підливу можна закрити кришкою і дати поваритися протягом 10 хвилин.

Дивіться також:  Соус для курки – 7 рецептів
Прокрутка до верху