Підлива до макаронів – 7 рецептів

Соус Бешамель

Бешамель – це білий французький соус, який готується з борошна, молока і масла. В якості соусу до макаронів можна використовувати сирний Бешамель (з додаванням сиру), з додаванням шматочків солоних огірків, грибів або оливок. Добавку до соусу Бешамель можна придумати самостійно, а рецепт використовувати класичний, ресторанний.

Знадобиться:

  • столова ложка борошна;
  • їдальня ложа вершкового масла;
  • стакан молока;
  • 5 грам солі;
  • 5 грам перцю чорного меленого.

Борошно слід обсмажити в олії до золотистого кольору, додати молоко (при цьому постійно помішуючи соус) і дати йому закипіти. Киплячу підливу потрібно посолити і поперчити. Потім потрібно накрити кришкою і дати настоятися протягом 15 хвилин. Соус бешамель можна подавати з макаронами, як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Дивіться також:  Перловка – 24 рецепта приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху