Піджарка зі свинини рецепт на сковороді з підливою

Дуже простим і смачним блюдом є піджарка зі свинини. Рецепт на сковороді дозволяє приготувати її максимально швидко і порадувати домашніх ситним гарячим обідом. З таким «другим» можна поєднувати абсолютно будь гарніри. Крім того, м’ясна підлива не потребує додаткових соусах.

Незалежно від вибраного рецепту, обговорюване страва включає в себе обсмажені до рум’яної скоринки шматочки свинини, різні овочі і густий соус.

Краще всього вибирати м’ясну вирізку, шию або задню частину, щоб свинина не вийшла сухою.

Якщо м’ясо є тільки в замороженому вигляді, то воно повинно розморожувати при кімнатній температурі – не в воді і не в мікрохвильовій печі. Інакше навіть підлива не врятує страва від сухості.

Дивіться також:  Як зварити розсипчасту гречку на воді – кілька секретів приготування!