Свиняча піджарка з підливою — класичний рецепт на сковороді
Класичний рецепт свинячий піджарки багато господині називають ще і «як в їдальні». Дійсно таке блюдо було дуже популярно в школах, лікарнях та інших закладах у часи СРСР. Донині його з радістю замовляють відвідувачі столових до картопляного пюре або макаронів. Але приготувати таке частування легко можна і самостійно, використовуючи прості і доступні продукти: великий шматок м’яса без кісток (близько 1 кг), 450 мл сметани (потрібно брати не самий жирний продукт, а 15-20%), 2 цибулини, 2 моркви, пару столових ложок томатної пасти або кетчупу без добавок, будь-які приправи за смаком, сіль.
Дуже смачно подавати готову страву, посипати його дрібно нарізаною свіжою зеленню. В якості гарніру до нього ідеально підійде картопляне пюре і варена або обсмажена капуста броколі.