Пиріг з горбушею – 8 швидких, простих і дуже смачних рецептів рибного пирога

З свіжомороженою рибою

Ніжний пиріг, начинений горбушею, – дуже цікава варіація ситної випічки.

Для приготування заздалегідь підготуйте:

  • рибне філе – кіло;
  • цибулини – пара штук;
  • дріжджове тісто – кіло;
  • петрушка пучок;
  • яйце;
  • масло пісне, дрібна сіль і трохи білого меленого перцю.

Хід роботи:

  • Нашатковану цибулю пассеруется в гарячому маслі. Коли овоч придбає м’якість, до нього додається попередньо нарізане кубиками рибне філе. Начинка присаливается і притрушивается спеціями.
  • Через 10 хвилин смаження готується форма для запікання, яка покривається пергаментом.
  • Тісто ділиться на два нерівних пласта.
  • Велика частина круглим коржем стелиться в форму. По готовій основі розподіляється начинка з додаванням зелені. Риба, в свою чергу, ховається під більш тонким шаром тесту.
  • Заготівля защипывается, проколюється для виходу пари в декількох місцях, обробляється жовтком і відправляється на дві третини години в піч, розігріту до 200 °C.
Дивіться також:  Шаурма з куркою в домашніх умовах — 9 рецептів
Прокрутка до верху