З листкового тіста
Коли хочеться чогось неймовірно ніжного, смачного, та ще й з рибним смаком, обов’язково варто спробувати листковий пиріг з консервованої горбуші.
На 500 г риби додатково необхідні:
- 300 г листкового тіста;
- трохи масла пожирніше;
- головка цибулі;
- дрібна сіль і трохи білого меленого перцю.
Покрокова інструкція приготування:
- Цибуля подрібнюється і обсмажується.
- Через 5 хвилин риба розминається і змішується з цибульними кубиками золотистого кольору.
- Тісто ділиться на 2 частини, з яких більша укладається на дно форми і покривається начинкою.
- Після додавання олійною стружки виріб накривається рештою тестом.
- В ньому робиться кілька проколів, після чого заготівля відправляється в духовку для випікання при 200 °C на 25 хвилин.