Пиріг з горбушею – 8 швидких, простих і дуже смачних рецептів рибного пирога

З листкового тіста

Коли хочеться чогось неймовірно ніжного, смачного, та ще й з рибним смаком, обов’язково варто спробувати листковий пиріг з консервованої горбуші.

На 500 г риби додатково необхідні:

  • 300 г листкового тіста;
  • трохи масла пожирніше;
  • головка цибулі;
  • дрібна сіль і трохи білого меленого перцю.

Покрокова інструкція приготування:

  • Цибуля подрібнюється і обсмажується.
  • Через 5 хвилин риба розминається і змішується з цибульними кубиками золотистого кольору.
  • Тісто ділиться на 2 частини, з яких більша укладається на дно форми і покривається начинкою.
  • Після додавання олійною стружки виріб накривається рештою тестом.
  • В ньому робиться кілька проколів, після чого заготівля відправляється в духовку для випікання при 200 °C на 25 хвилин.
Дивіться також:  Курячі ніжки в тісті – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху