Пиріг з горбушею – 8 швидких, простих і дуже смачних рецептів рибного пирога

Дріжджовий пиріг з горбушею

Якщо використовувати готове дріжджове тісто, то час приготування пирога скоротиться як мінімум удвічі.

Крім кіло напівфабрикату, також будуть потрібні:

  • ½ Кг свіжої горбуші;
  • 2 цибулини;
  • яйце;
  • 10 мл лимонного соку;
  • стопка рослинного масла;
  • сіль і мелений перець.

Спосіб втілення рецепта в життя:

  • Горбуша обробляється: видаляється шкіра, тельбухи, кістки.
  • Отримане філе нарізають кубиками, які сбрызгиваются лимонним соком і олією.
  • Поки риба просочується, цибулю подрібнюється.
  • Через 15 хвилин горбуша, цибулю, яйце, сіль і спеції з’єднуються для начинки.
  • З тіста готують 2 нерівних кола.
  • Більший викладається в змащену маслом форму, де у нього формуються бортики.
  • Далі розподіляється начинка, яка покривається другою частиною тіста.
  • Виріб проколюється зубочисткою у кількох місцях, а через 10 хвилин відправляється випікатися при 180 °C протягом 40 хвилин.
Дивіться також:  Холодець зі свинячої рульки – 7 рецептів як варити
Прокрутка до верху