Пиріг з горбушею – 8 швидких, простих і дуже смачних рецептів рибного пирога

З додаванням в начинку рису

Рибний пиріг з додаванням рису – досить калорійне виріб, від якого, тим не менш, просто неможливо відірватися.

Щоб у цьому переконатися, необхідно підготувати:

  • 200 г вершкового масла;
  • 320 г борошна;
  • ½ Пакетика сухих дріжджів;
  • 30 мл теплої води;
  • 10 г цукру;
  • 2 р солі;
  • 2 невеликих яйця;
  • 400 г горбуші;
  • жменя рису;
  • цибулину;
  • сіль і мелений перець.

Щоб приготувати пиріг з горбушею і рисом, дотримуємося такого алгоритму:

  • Здобне тісто замішується дуже просто: борошно з’єднується з дріжджами, після чого отриману масу втручаються розтоплене масло, цукрово-сольовий розчин і яйця.
  • Поки тісто відстоюється півгодини, з філе готуються дрібні кубики, нашатковану цибулю обсмажується, а рис відварюється до готового стану.
  • По закінченні вказаного часу, на більший пласт попередньо поділеного тесту, який вже поміщений в форму, розподіляється шарами начинка – рис, горбуша, цибулю.
  • Рибна маса покривається рештою тестом, який проколюють в декількох місцях. Потім виріб відправляється в духовку (200 °C) на 30 хвилин.
Дивіться також:  Тісто на пельмені – 9 класичних рецептів
Прокрутка до верху