Пиріг з горбушею – 8 швидких, простих і дуже смачних рецептів рибного пирога

Заливний пиріг з горбушею

Проблема сучасного ритму життя – це хронічна нестача часу, в умовах якої все ж хочеться харчуватися смачно і корисно.

Заливний пиріг – відмінний вихід для зайнятих господинь, у яких немає можливості довго стояти біля плити.

Для приготування заливного пирога необхідні:

  • 120 мл майонезу;
  • стільки ж сметани;
  • 3 яйця;
  • 70 г крохмалю;
  • 200 г борошна;
  • ½ Пакетика розпушувача;
  • 250 г консервованої горбуші;
  • цибулина;
  • жменя рису;
  • зелень.

У процесі приготування дотримуємося такого алгоритму:

  • В першу чергу для підготовки тесту добре змішуються яйця, сметана, майонез і розпушувач, після чого поступово вводиться суміш борошна і крохмалю.
  • Замішується тісто «сметанною» консистенції.
  • Рис відварюється, подрібнену цибулю пассеруется, риба товчеться, після чого всі інгредієнти змішуються і доповнюються рубаною зеленню.
  • У вкриту пергаментом форму виливається третину тесту, за яким розподіляється рибна начинка.
  • Зверху виріб заливається залишками тіста. Майбутній пиріг готовий до випікання при 200 °C близько 30 хвилин.
Дивіться також:  Курка на пару в мультиварці – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху