Готуємо в мультиварці
При відсутності духовки можна скористатися іншим приладом для створення ароматної випічки.
Рибний пиріг готується в мультиварці з:
- 2 яєць;
- 250 мл кефіру;
- 100 г маргарину;
- ½ Пакетика розпушувача;
- невеликої кількості цукру і солі;
- цибулини;
- 250 г консервованої горбуші;
- 200 г борошна.
Черговість дій:
- З вищевказаних інгредієнтів, за винятком риби та цибулі, готується досить рідке тісто.
- Чаша мультиварки змащується маслом, після чого туди вливається третину отриманої маси.
- Очищену цибулю попередньо пассеруется і змішується з товченої горбушею.
- Начинка розподіляється по викладеному тесту і заливається залишилися складом.
- Випікають пиріг у відповідній програмі на протязі 60 хвилин.
Пиріг з рибною начинкою – популярне кулінарне виріб, коріння якого сягають у далеке минуле. Але незважаючи на вік рецептів, ароматна випічка не втрачає своєї актуальності і донині.