Пиріг з горбушею – 8 швидких, простих і дуже смачних рецептів рибного пирога

Готуємо в мультиварці

При відсутності духовки можна скористатися іншим приладом для створення ароматної випічки.

Рибний пиріг готується в мультиварці з:

  • 2 яєць;
  • 250 мл кефіру;
  • 100 г маргарину;
  • ½ Пакетика розпушувача;
  • невеликої кількості цукру і солі;
  • цибулини;
  • 250 г консервованої горбуші;
  • 200 г борошна.

Черговість дій:

  • З вищевказаних інгредієнтів, за винятком риби та цибулі, готується досить рідке тісто.
  • Чаша мультиварки змащується маслом, після чого туди вливається третину отриманої маси.
  • Очищену цибулю попередньо пассеруется і змішується з товченої горбушею.
  • Начинка розподіляється по викладеному тесту і заливається залишилися складом.
  • Випікають пиріг у відповідній програмі на протязі 60 хвилин.

Пиріг з рибною начинкою – популярне кулінарне виріб, коріння якого сягають у далеке минуле. Але незважаючи на вік рецептів, ароматна випічка не втрачає своєї актуальності і донині.

Дивіться також:  Безе (меренга) – 8 рецептів, як приготувати французький десерт в домашніх умовах
Прокрутка до верху